perjantai 23. syyskuuta 2016

Blogger Recognition Award -tunnustus
 Elämäni (blogihistoriani) ensimmäinen palkinto, nimittäin Blogger Recognition Award-tunnustus, jonka minulle antoi Virkattu Ruutu -bloggari Kati. Tuli kyllä ihan puskista ja Katin kuvaus blogistani lämmitti mieltä!  Kiva kuulla että joku on löytänyt blogini ja vieläpä pitänyt siitä :)

 

Palkinnon idea:

1. Kirjoita postaus palkinnosta logoineen.
2. Kerro lyhyesti kuinka aloitit bloggaamisen
3. Anna ohjeita aloitteleville bloggaajille.
4. Mainitse ja linkitä blogi joka sinut nimesi.
5. Nimeä 10 bloggaajaa palkinnon saajaksi. Kuinka aloitin bloggaamisen?

Minulla on ollut aiemmin pari blogia, en tiedä itseasiassa onko toinen vielä elossa, pitänee tarkistaa :D Tämä jälkimmäinen blogi oli myös käsityöblogi, ajatuksena oli pitää ns. päiväkirjaa kaikista omista töistäni. Blogin pitäminen jäi jossain vaiheessa ja heräsi taas henkiin elokuussa 2014 (piti ihan luntata). Tällä kertaa päätin keskittää blogin virkkauksen ympärille, onhan virkkaus se mun juttu :) Virkkailijana sitä kiikaroi virkkausideoita ja käsityöblogit painottuvat monesti neulonnan ympärille, joten tavallaan halusin nostaa myös virkkauksen sinne neulonnan rinnalle. Neulon toki itsekin aina joskus, mutta virkkaus on imaissut mukaansa. Aluksi blogi oli enempi töitteni "esittelyä", nyttemmin koitan luoda uutta ja tarjota ohjeita ja ideoita muillekin.


Ohjeita aloittelevalle bloggaajalle

Mitähän tähän sanoisi.. Tunnen olevani itsekin vasta aloittelija :D No, aluksi tarvitsee varmasti olla joku "juttu" josta ammentaa asiaa, olkoon se sitten lifestyle, vaatteet tai ompelu. Kirjoittaahan voi ihan vain omaksi ilokseenkin. Jos toivoo saavansa blogille myös lukijakuntaa, kannattaa varmaan miettiä, mikä lukijoita kiinnostaa. Itse huomasin ainakin, että lukijavirrat lähtivät nousuun, kun blogissa alkoi olla omia ohjeitani pelkkien "ideakuvien" sijaan. Sitten se lukijoiden saaminen. Blogiin on hyvin vaikea löytää jos et mainitse siitä missään. Itse olen aika arka mainostamaan omaa blogiani, mutta silloin tällöin linkkaamalla blogitekstin esim. aiheeseen sopivaan facebookryhmään saa aina uusia kävijöitä sivuille ja sitä kautta ihmiset löytävät blogisi ja mahdollisesti jäävät myös seuraamaan. Sitten vielä sananen ulkoasusta. Itse ainakin pidän selkeistä ja ammattimaisen siisteistä blogeista, selkeillä ja hyvillä kuvilla. Myös kuvan kuvakulmalla on merkitystä, kuvaamiseen kannattaa panostaa :) 
Annan Blogger Recognition Award- palkinnon..

vain kahdelle blogille
Täällä virkkaillaan kaikkea kivaa ja 
ulkoasusta + kuvista plussaa! :)


Täällä myös hyvällä maulla virkattuja juttuja 
sekä muitakin käsitöitä. Kiva ollut
 seurata myös imetyskoru"bisneksen" alkua :)


Ajattelin että annan palkinnon seurantalistani parhaimmille, ja nämä pomppasivat sieltä esiin. Käykää muutkin kurkkaamassa, jos ette ole jo käyneet :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti