perjantai 29. elokuuta 2014

Popcorn flower

Viime talvena törmäsin ihanaan virkattuun kukkaan, joka googlettelun jälkeen selvisi popcorn floweriksi. Siitä inspiroituneena virkkasin kuopukselle vaunupeiton. Lankoina käytin Dropsin Karismaa, Nepalia ja Alaskaa sekä Novitan Rosea, kaikenlankainen peitto siis!






Ja sitten sain idean tehdä elämäni ensimmäisen videotutoriaalin! Koko päivän oon taistellu saavani videon tähän ja viimeinki onnistu, tosin kuvanlaatu meni tosi huonoks. En voi atk-taidoillani kehuskella, mutta siinä se nyt kuitenkin on, jos joku siitä jonkun oivalluksen saa :) (mikäli tosta pixelimössöstä mitään näkee).



torstai 28. elokuuta 2014

Maton kudontaa

 Matonkudonta buumi on iskenyt minuunkin, tai iski jo aikoja sitten, eikä siitä tunnu pääsevän nyt eroon. Ei sillä, että haluaisin päästä. Omalle lompakolle se tosin voisi olla helpotus :D Nyt meneillään oleva mattoprojekti ei tosin omaa lompakkoa rassaa, vaan teen tilausta mummilleni. Pitäisi saada 3 mattoa aikaan, yksi pyöreä 100cm halkaisijaltaan ja kaksi suorakaidetta 70x140cm. Lisäksi voisi tehdä muutaman sisustuskorinkin. Työ on hyvässä vauhdissa, pyöreä matto on valmis ja toinen pitkä matto puolessavälin. Nähtäväksi jää, riittääkö toi 8 kilon satsi vai tartteeko tilata vielä lisää. Mallin olen itse suunnitellut.




tiistai 26. elokuuta 2014

Eka postaus!

Uuden blogin korkkaus! Ulkoasun ja asetusten kuntoon laitto tuntuu vievän ikuisuuden, mutta eiköhän tää ala pikkuhiljaa pelittää :) Tuoreen blogin tuoreesta nimestä pukkas jo inspistä, mutta palaillaan asiaan myöhemmin :)